Spirituella event på Österlen

 

För oss har det alltid varit ”naturligt” att ifrågasätta den värld vi lever i och att gräva lite djupare än de flesta i vår existens. Detta är något som gör vårt liv mycket rikare, det höjer vår energi, och vi mår bättre. Det är också en del av vår drivkraft framåt, vår starka livskraft. Därför har vi bestämt oss för att dela detta med de som vill. När vi skapade Bäddar & Ängar så kändes det genast som en naturlig del att ha en spirituell inriktning, och så rätt det är!

Vårt senaste tillskott är medium Johanna som nu jobbar hos oss som vägledare. Hon tar emot bokningar för privat sittning och rådgivning.

Några gånger om året har vi besök av mediet Signar Mukka, som då bor hos oss i en vecka för att hålla i meditation, seans och kurser, samt tar emot bokningar för privata sittningar – du får träffa ett medium. Signar har också tillsammans med Anette, som är ”huvudkaraktären” i konceptet Aura Österlen, planerat att skapa ett energicenter på gården. Detta innebär att vi vill samla goda energier till platsen, så att det är möjligt att komma hit för att tanka energi. Detta kan vi uppnå genom att anordna spirituella event, regelbundet ha meditation på Österlen hos oss, och att anordna gruppmeditationer i ladan vid dåligt väder och utomhus när det är möjligt att vara utomhus.

Förutom Johanna och Signar Mukka har vi också kontakt med och möjlighet att träffa andra medium, så som Agneta Ståhl, som håller i kurser i intuition ungefär varannan månad. Hos oss har vi också äran at erbjuda kraftfulla healingbehandlingar av duktiga healern Helene Virro, som har setts i tidningen Nära, där hon samarbetar mycket med Benny Rosenqvist.

Utöver dessa duktiga aktörer har vi även kontakt med Lena Andersson, som ger hälsorådgivning inom Ayurveda, Sophie Andersson som jobbar som healer och kroppsterapeut, Hanna Gometz, terapeut och själavårdare, Lenamo Pedersen som håller i klangmassage och gong, samt ToveFrank som håller i soundhealing och gongbad.
Alla kurser och spirituella event kommer upp på sidan Aktuellt, och om de olika behandlarna kan du läsa på sidan Behandlingar.

Inom Aura Österlen finns också möjlighet att få behandlingar som Reikihealing, oljemassage, kristallhealing och chakrabalansering. Se vår sida Behandlingar för att läsa mer om de olika behandlingar som utförs hos oss.

Anette

Anette

Yoga på Österlen

Anette håller i mindfulnessyoga på onsdagar kl 11.00 och vid förfrågan. Anmälan krävs via telefon! Hon håller även i spirituella evenemang och meditation på måndagar kl 18.00.

Tel: 0706-566430

Mail: anette@auraosterlen.se

[/db_pb_team_member]
Växthus på Österlen
Växthus på Österlen
Växthus på Österlen

Andligt, spirituellt och meditation på österlen

Träffa medium Signar Mukka

Mathilda & Amanda från Holy Crap podcast hos oss sommaren-22

Kontakta oss

 

0706566430

info@baddaroangar.com

Bröllop: brollop@baddaroangar.com 

 Incheckning efter kl. 16.00

Utcheckning senast kl. 12.00

 

Hitta

 

Bäddar & Ängar, LOGI GAMLEGÅRD EVERÖD, 273 93 Tomelilla, Sweden

Avbokningsregler:

Avbokning sker 48h innan, annars debiteras 50% av beloppet.

Vid avbokning senare än 24h innan så debiteras 100% av beloppet.

Avbokning med så pass kort varsel sker via telefon eller sms!

[/db_pb_signup]