Spirituellt

Några gånger om året har vi besök av mediet Signar Mukka, som då bor hos oss i en vecka för att hålla i meditation, seans och kurser, samt tar emot bokningar för privata sittningar. Signar har också tillsammans med Anette, som är ”huvudkaraktären” i konceptet Aura Österlen, planerat att skapa ett energicenter på gården. Detta innebär att vi vill samla goda energier till platsen, så att det är möjligt att komma hit för att tanka energi. Detta kan vi uppnå genom att regelbundet ha meditationer hos oss, och att anordna gruppmeditationer i ladan vid dåligt väder och utomhus när det är möjligt att vara utomhus.

Förutom mediet Signar Mukka har vi också kontakt med andra medium, så som Agneta Ståhl, som håller i kurser i intuition ungefär varannan månad. Hos oss har vi också äran at erbjuda kraftfulla healingbehandlingar av duktiga healern Helene Virro.

Alla kurser och event kommer upp på sidan Aktuellt, och om de olika behandlarna kan du läsa på sidan Behandlingar (länkar)

Inom Aura Österlen finns också möjlighet att få behandlingar som kristallhealing, chakrabalansering och biografimassage. Se vår sida Behandlingar för att läsa mer om de olika behandlingar som utförs hos oss.

Växthus på Österlen

Andligt på österlen

Mediet Signar Mukka

Kontakta oss

 

0739713837

eller

0706566430

info@baddaroangar.com

 Incheckning efter kl. 16.00

Utcheckning senast kl. 12.00

 

Hitta

 

Bäddar & Ängar, LOGI GAMLEGÅRD EVERÖD, 273 93 Tomelilla, Sweden

Avbokningsregler:

Vid sjukdom, kostnadsfri avbokning p.g.a Covid-19

Vi är dock tacksamma om en avbokning kan ske 48h innan

Avboka gärna via telefon/sms om det är kort varsel