Vår filosofi

Inspirerande möten

Upplyftande och inspirerande möten mellan människor, att njuta av livet, träffa vänner, familj och nya bekantskaper. Att känna sig tacksam, njuta av naturen, det vill vi belysa. Hos oss kan du mysa med Österlens åkrar in på knuten.

Vår framtida affärsidé bygger på att skapa vackra lokaler för möten av olika slag. Fest, konferens, kick-off, inspirerande events, eller varför inte bara en tjej-weekend? 

Avslappning

Vi erbjuder mindfulness-yoga, meditation, jacuzzibad och massage, som går att boka vid intresse. Vi kan skräddarsy ett paket till dig och dina gäster.

Vi har en plats som bjuder in till avslappning och gemenskap, därför är det ett fint ställe för retreats. På vår sida Aktuellt kan du hitta vilka retreats som erbjuds härnäst. 

Den spirituella inriktningen vi har handlar om att vi vill inspirera till att öppna sinnet för mer fantastiska upplevelser i livet. Dessutom händer det magiska saker när vi samlar en grupp människor och sitter tillsammans i ring i vår yogasal. 

Inredning & återbruk

På vår gård finns också rum för uthyrning, där vi just nu arbetar med inredningen för att skapa en rofylld, mysig känsla när man bor hos oss. Fokuset i inredningen handlar om att vi vill inspirera till återbruk. Vi inreder med en mix av nya och ”gamla” ting, saker som haft ett liv tidigare. 

Dessutom kan man köpa det mesta av inredningen som finns på rummen med sig hem, och man kan ta med sig en inspiration till att inreda hållbart där hemma.

Österlen när det är som vackrast.

”Det sägs att ingenstans är himlen så nära som på Österlen. Himmel och hav i förening – ett himlahav.”

Mysigt på Österlen

Exempel på tidigare event

Ciao Lola event på Österlen

Ciao Lola pastakurs

Att på bästa sätt göra pasta från grunden, så som Jennifer Widmaier helst gör!

Ciao Lola är en kreativ matstudio som ligger på Karlskronaplan i Malmö. Jennifer Widmaier är en nytänkande och sprudlande person med en enorm passion för italiensk matlagning och ett proffs på att få in hela den autentiska känslan i maten och serveringen. Hon är en härlig människa att vara omkring och att gå en pastakurs hos henne är verkligen en rolig upplevelse att unna sig, eller ge bort i present.

I detta event fanns två paket, båda med workshop, aperitivo, antipasti, middag och dessert, men det lyxigare paketet innehöll även övernattning i dubbelrum med frukost.

Yogamattor på Österlen

”OMFAMNA MÖRKRET” YOGARETREAT

Med Rosa Gustavsson och Christa Kempe

Fantastiska miljöer för stillhet, samvaro och skratt.

Innehåll Yinyoga, Yoga Flow. meditation, rörelse till kraftfull musik i ladan, Yoga Nidra, guidad reflektionsövning. Tillgång till jacuzzi under bar himmel, hela vistelsen.

Rosa Gustavsson; yogalärare, med ca 25 års erfarenhet av att guida människor på olika nivåer både i och utanför Sverige.

Christa Kempe; beteendevetare samt yogalärare med många års erfarenhet. Lärare i mental träning och psykologi.

Julmarknad på Österlen

En annorlunda Julmarknad

Konceptet med julmarknaden är att den inte ska vara som en traditionell julmarknad. Vi samlar främst småföretagare med lite annorlunda hantverk, vackra, iögonfallande ting som får det att pirra lite extra i magen. Detta blandas med konst och en del mathantverk som hör julen till.

Korvgrillning, foodtruck och café fanns också på plats.
Yogamattor på Österlen

BLOMSTERBINDNINGS-WORKSHOP

Med Atelier Vidner

Weekend Workshop med Atelier Vidners i blomsterbinderi inspirerad av den japanska konsten Ikebana!

I en rolig och kreativ miljö fick man tillsammans med florist Sofia Vidner lära sig grunderna i Ikebana och hur man kan tänka när man använder en blomsterfakir. Vi studerade balans, linjer och det estetiska samspelet mellan vas, blommor, stjälkar och blad. Vi använde oss av vårens alla underbara färger och blommor – en perfekt aktivitet under konstrundan som då ägde rum på härliga Österlen!

Ciao Lola event på Österlen

Gruppmeditation med mediet Signar Mukka

Lördagen den 1 augusti 2020 hade vi en invigning av vårt energicenter, Aura Österlen, i form av en gruppmeditation för att börja samla energier. Efter denna dagen har vi sedan erbjudit gratis meditation varje måndag kl 18, som ett stående evenemang.

Extra speciella gäster på detta evenemanget var designbymirelle.se och kajsamagdalena.se.

Detta bottnar i den fina kontakten vi har med mediet Signar Mukka, en man som började yrkeslivet som rörmokare, för att sedan inse att han skulle jobba som medium. Signar har förälskat sig i vår plats på jorden och anser att energierna hos oss är så fina, att vi bör ta vara på detta och dessutom fylla på med energier! Vårt arbete med energier och olika spirituella aktiviteter och evenemang har vi därför döpt till ”Aura Österlen”.

Yogamattor på Österlen

DJURKOMMUNIKATION

Med Sabine Gartner

Vi samlades i vår ljusa yogasal, en eftermiddag i April. Vi bjöd in djurkommunikatören Sabine Gartner som specialiserar sig på området.

Hon kommunicerade med vår katt, Månsen, dagen innan. Sedan berättade hon lite om vad han sagt, samt prata om ämnet.

Sabine berättade om sina upplevelser med olika djur, allt från insekter till lejon.

Fika dukades upp under eventet.

Kontakta oss

 

0706566430

info@baddaroangar.com

Bröllop: brollop@baddaroangar.com 

 Incheckning efter kl. 16.00

Utcheckning senast kl. 12.00

 

Hitta

 

Bäddar & Ängar, LOGI GAMLEGÅRD EVERÖD, 273 93 Tomelilla, Sweden

Avbokningsregler:

Avbokning sker 48h innan, annars debiteras 50% av beloppet.

Vid avbokning senare än 24h innan så debiteras 100% av beloppet.

Avbokning med så pass kort varsel sker via telefon eller sms!

[/db_pb_signup]