Gästbilder & våra favoritbilder

”Vi kan verkligen rekommendera Bäddar & Ängar varmt! Alldeles perfekt för oss med barn då vi kunde njuta av solnedgång över majsfälten på vår egna uteplats eller ta ett glas vin i Orangeriet samtidigt som barnen sov gott i eget rum.

Harmoniska rum, lugnt och mysigt och nära till dagsutflykter runt hela Österlen. Tillmötesgående personal och en känsla av att vara hemma! Vi återkommer nästa sommar igen!”

Lovisa Lundin

@lundinlovisa

Caroline Borg - Bäddar & Ängar

”Bäddar & Ängar tog oss verkligen med storm, estetiskt, energimässigt, service och atmosfär går inte att jämföra med andra ställen vi besökt!

En otroligt familjär känsla, med helt fantastiska ägare! Vi hade turen att komma en vecka där det var möjligt att boka både gruppmeditation och privata sittningar hos mediet Signar Mukka, vilket uppskattades enormt! Ett jättefint mervärde till en underbar vecka!

Läget på boendet är också helt perfekt för att enkelt nå Österlens riktiga pärlor, både inom mat, vackra vyer, spännande butiker och fina stränder! Vi blev så otroligt nöja med vår vistelse både i rum 10 och i den underbara lägenheten i gårdshuset!

Vi rekommenderar starkt den mysiga frukostkorgen, som vi avnjöt i det fina orangeriet varje morgon! Vi kommer tillbaka redan nästa sommar!”

Mirelle Stoor

@designbymirelle

Caroline Borg - Bäddar & Ängar

”Min pärla på Österlen! Superfint och mysigt, nära till allt och med en fantastiskt trevlig personal! När jag semestrar på Österlen så är detta mitt självklara boendeval! Jag kan varmt och innerligt rekommendera Bäddar & Ängar”

Ann-Sofie Bäck

@annsofieback

Caroline Borg - Bäddar & Ängar

Våra favoritbilder

Kontakta oss

 

0706566430

info@baddaroangar.com

Bröllop: brollop@baddaroangar.com 

 Incheckning efter kl. 16.00

Utcheckning senast kl. 12.00

 

Hitta

 

Bäddar & Ängar, LOGI GAMLEGÅRD EVERÖD, 273 93 Tomelilla, Sweden

Avbokningsregler:

Avbokning sker 48h innan, annars debiteras 50% av beloppet.

Vid avbokning senare än 24h innan så debiteras 100% av beloppet.

Avbokning med så pass kort varsel sker via telefon eller sms!

[/db_pb_signup]