Behandlingar på Österlen

Vi har nu fått äran att erbjuda behandlingar på Österlen av fantastiskt duktiga massörer och terapeuter. Vi har några olika utövare, som dessutom har olika stil och kunskaper inom allt från healing till klangbad. Nedan kommer mer info om våra olika behandlingar på Österlen.

Kanske är det dags att unna dig att boka massage eller en stund för dig själv?

Jessica Bayly

ananda brännerud

Jag driver företaget Ananda Art och är sångerska, konstnär och healer.

Holistisk hälsa, andlighet och personlig utveckling har, så länge jag kan minnas, varit en naturlig del av mitt liv.

Jag har bland annat studerat Helig Geometri, Energimedicin,

Soundhealing och är utbildad Reiki – och Angelic Reiki Master.

Jag erbjuder behandlingar i Lilla huset på Österlen i Tomelilla och på The Wellness Room i Malmö. Jag utför även Reiki behandlingar på distans.

Under 2024 kommer jag att hålla kurser i bland annat Angelic Reiki.

Vid intresse och bokning ring 0702222871 eller skriv till info@anandaart.se

Jag erbjuder även Ljudbad och Ljudresor för grupper. Ett mycket uppskattat inslag vid t.ex företagsevent, möhippor och födelsedagar.

Behandlingar

reiki

Reiki – universell livsenergi – är grunden för denna behandling. Jag strävar efter att vara en så ren kanal som möjligt för denna energi, som går dit den behövs. Syftet är att återskapa det naturliga energiflödet och på så vis skapa förutsättningar för självläkning och ökat välbefinnande.

Metoden är holistisk vilket innebär att jag inte behandlar specifika symptom eller besvär. Du kan så klart ha en önskan om att få hjälp med något specifikt och din intention hjälper då till att dra energin till det området och starta upp en reningsprocess.

Jag använder mig av dessa Reiki-metoder: Angelic Reiki® och

Holy Fire® Reiki.

ANGELIC REIKI RECONNECTING HEALING (ARRH)

Pris :

Behandling i Lilla Huset på Österlen eller på distans:

750 kr  3-kort 1800 kr (=600 kr/beh)

Behandling på The Wellness Room i Malmö: 950 kr 3-kort 2400 kr (=800 kr/beh)

SOUNDHEALING

Syftet med soundhealing är att underlätta harmoni mellan kroppens alla system och på så vis skapa en miljö där läkning kan ske. Det är en av de äldsta kända formerna av helande och en mycket god terapiform för den som vill komma ned i varv.

Jag använder mig av tibetanska klangskålar, kristallskålar, gong, koshi, tuning forks, Shamantrumma och rösten. Vibrationerna som skapas påverkar dig genom resonans (eko, återklang). Hjärnvågorna lugnas ner och vibrerar långsammare från Beta till Alpha och till de djupt avkopplande och välgörande Thetavågorna som är ett djupavslappnat tillstånd där självläkning sker hela vägen ner på cellnivå. Du kan bland annat uppleva att tid och rum försvinner.

Behandlingen utförs på en behandlingsbrits i lugn och vilsam miljö.

Några av sound healingens fördelar kan vara;

 • Minskad stress och oro
 • Lägre blodtryck
 • Förbättrad cirkulation
 • Djup avspänning
 • Ökad mental och emotionell klarhet
 • Smärtlindring
 • Inre lugn, lycka och välbefinnande
 • Starkare immunförsvar

Behandling i Lilla Huset på Österlen

600 kr 

Godkänt som friskvård

Jessica Bayly

GAJA GRAZYNA

Vi är glada och stolta över att presentera fantastiska Gaja Grazyna hos oss! Gaja har en otroligt bred kunskap och håller en hög standard och professionalism.

Gaja är mest bekväm med det engelska språket, hon är ursprungligen från Polen.

Reflexologi är hennes specialitet, men hon är också helt fantastisk på Kobido ansiktsmassage som är en japansk form och där använder Gaja enbart ekologiska produkter av högsta kvalitét.

Förutom detta har hon utbildning inom ”Radical forgiveness training” som är en metod för att läka psykiskt och hitta helt nya sätt att bemöta världen.

Gaja väljer också att jobba med Shamanism när hon känner att det har sin plats i hennes behandlingar.

Gaja kommer att vara bokningsbar hos oss på Tisdagar, onsdagar och torsdagar fram till Maj månad 2024. Vill du boka in henne till ditt retreat så kontaktar du oss på mail.

Behandlingar

reflexology 650sek/45 min 800SEK/60 MIN

ENG

Reflexology is the science of reflexes located on the feet which have a direct connection with all organs, glands and parts of the body.

Good reflex pressure can improve the function of the bloodstream, eliminates stress and tension, unblocks blood and lymph, stress and eliminates pain.

This brings the body to biological and energy balance.

There are 7200 nerve endings on the feet. Stimulating them gives the body strenght to regenerate and give a better  quality of life.

SVE

Zonterapi är vetenskapen om reflexer placerade på fötterna som har en direkt koppling till alla organ, kotor och delar av kroppen.
Bra reflextryck kan forbättra blodomloppets funktion, eliminera stress och spänningar, förbättra blod- och lymfflödet och eliminera smärta.
Detta sätter kroppen i biologisk balans och energibalans.
Det finns 7200 nervändar på fötterna. Att stimulera dessa ger kroppen styrkan att förnya sig och få en bättre livskvalité!

Godkänt som friskvård

BODY RITUAL 1300 SEK/2,5 H

– Skrubb av hela kroppen

– Du duschar av dig

– Varm oljemassage

– Sömn

KOBIDO ANSIKTSMASSAGE 650SEK/60 MIN

Maila för mer info om behandlingen.

Jessica Bayly

maria kristensson

MARIA KRISTENSSON är diplomerad TOTUM kroppsterapeut och utbildad yogalärare, verksam sedan 2018.

För intresse & bokning 0709-301001 eller kom förbi på drop-in vid mån av tid.

Behandlingar

Kroppsterapi

Kroppsterapi är en holistisk behandling som bland annat omfattar akupressur, djupgående massage, pulsering & guidad andning. Jag behandlar tankar, känslor samt fysiska spänningar via kroppen. Allt är ett.

POP UP KROPPSTERAPI  Tisdagar & Lördagar i Juli

Sommarerbjudande endast 650:- (60min)

Agneta Ståhl

Agneta har arbetat som medium i 20 år, och hon är även certifierad healer.
Hon är en väldigt lugn och inkännande person, och hon kan erbjuda dig behandlingar som sittning med andlig vägledning och rådgivning, samtalsterapi, sorghantering, healingbehandling, seanser, aurateckning, utbildning inom andlig utveckling och healing.

Varje måndag kl 18.00 har vi meditation på gården. Kostnad för att deltaga på meditationen är en frivillig liten summa som bidrag till vårt energicenter på gården.

Anmälan sker via sms till Anette på 0706-566430. 

Udda veckor leds meditationen av Agneta Ståhl, medium. Det går att boka vägledning, sittning, hos Agneta innan meditationen på måndagar. Tel 0727-421802 eller via tel till Anette på 0706-566430.

Behandlingar

Andlig utveckling

Dessutom håller Agneta vid olika tillfällen under året i en kurs i andlig utveckling. Kursen är vid 3 olika tillfällen med ca en månad emellan.

Du lär dig att lita på din intuition, vi gör olika mediala övningar. Psykometri och annat roligt, du får även kännedom om dina guider och er kontakt.

Healing med energiarbete i fokus/du får mer kännedom om hur energier påverkar oss, vi tittar på blockeringar som vi har och hur vi kan använda olika metoder med hjälp av olika verktyg.

Vi kommer även meditera och prata om kontakten med andliga guider.

Pris: 1200 kr per gång /person

Lättare lunch, kaffe och kaka ingår

Inga förkunskaper krävs

För intresse 0727-421802

Jessica Bayly

Jessica Bayly

Jessica är hos oss på måndagar. Hon gör behandlingar på Österlen så som Reikihealing, oljemassage och Ayurvedisk massage. Boka Jessica på hennes tel nr 0733-449456 eller via Anette på Bäddar & Ängar på tel 0706-566430.

Jessica gör många fler behandlingar, kontakta henne gärna på tel 0733-449456.

Behandlingar

Reikihealing

Reiki främjar fysisk hälsa, emotional balans och mental klarhet. Reiki är en mjuk handpåläggningsmetod mot bland annat stress, smärta, sömnproblem, ångest och oro. Reikimetoden stärker kroppens naturliga förmåga till balans och läkande. Den ger dig ökat välbefinnande och vitalitet. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Under en behandling ligger du på en behandlingsbänk, fullt påklädd. Jag placerar mina händer på eller strax ovanför din kropp i olika positioner och låter sen reikienergin flöda. OBS – Reiki är godkänt som energimedicinsk behandling och är avdragsgill friskvård.
Reikihealing 60 min – 600 kr
Reikihealing 30 min – 300 kr

Abhyanga, Ayurvedisk oljemassage

Detta är en mycket behaglig helkroppsmassage med varm olja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Abhyanga är speciellt välgörande vid vata-obalanser samt under hösten och vintern. Behandlingstid: 60 eller 90 min
90 min – 995 kr
60 min – 695 kr

Massage för gravida

Detta är en härlig massage, speciellt anpassad för din gravida kropp! Du kan få massage fram till sista termin. Gravidmassagen utförs på en speciellt framtagen kudde, vilket innebär att du kan ligga på mage. Många gånger är det höfter, rumpa, länd och mellersta delen av ryggen som spänner upp någon gång under graviditeten. Detta kan avhjälpas med en eller flera massager. Massagen kan vara behandlande eller avslappnande eller en mix av båda. Den avslutas med massage av nacke, hals, ansikte och hårbotten. Du kan få massage även de första veckorna och månaderna, massagen är då lätt för att inte verka stimulerande på kroppen.
Massage för gravida, 60 min – 600 kr
Helen Virro behandlingar

staffan lennartsson

Praktiserar energimedicin för personlig utveckling enligt shamanska principer.

Staffan började utveckla sin andliga sida, sina förmågor efter en livskris och har sedan dess fortsatt sitt lärande. Lärdomarna av denna resa är grunden för arbetet han utför.

Arbetar intuitivt utifrån klientens önskemål, han lyssnar till både högre jaget och vad klienten uttrycker verbalt.

Arbetat sedan 15 år med klienter, både individuella behandlingar och individuella behandlingar i grupp på workshops.

Vid intresse och bokning kontakta Staffan Lennartsson, telefon 0702840993

Behandlingar

Planerade workshops

Våren 2023

Antal deltagare: 5-7, En individuell behandling på workshops tar ca 1 timme

Datum: 4/2, 4/3, 13/5

Plats: Bäddar o Ängar

Tid: 9-ca18 sluttiden kan variera bla. beroende på antal deltagare

Mat: Vegetarisk lunch ingår samt fika

Avgift: 600 sek

Anmälan: Kontakta mig med sms eller ring så pratar vi om vad du önskar för

hjälp

På workshops kan familjekonstellationer genomföras för att synliggöra dolda energier och även för att lösa upp hinder.

Individuella behandlingar

Plats kan variera efter vad som önskas.

Innehåll och längd anpassas efter klientens behov och önskemål.

Avgiften är inte fast utan anpassa efter ovanstående, min avgift 300 sek.

Kontakta mig så pratar vi om dina önskemål och innehåll.

Cirkelutbildning

Cirkel under ett års tid vid ca 8 tillfällen med undervisning om personlig utveckling med ett shamanskt perspektiv. Utbildningen utgår från medicinhjulet och belyser ett helhetstänkande med fokus på vår spirituella sida.

Innehållet i utbildningen anpassas till behovet i gruppen. Därav kan antal träffar, längd på träffar och innehåll variera.

Cirkel startar upp efter sommaren och avslutas före nästa sommar.

Avgift kan variera på hur vi lägger upp cirkeln tillsammans, löser mat, plats och omfattning.

Helen Virro behandlingar

sophie andersson

Sophie Andersson – Healer & Örtkvinna

Företaget Kropp & Själ    

Jag befinner mig i Köpingebro på Österlen

Här odlar, torkar och tillverkar jag läkeörtsteer för olika sorters besvär. Min kraft säger att vi ska använda oss av naturens gåvor. Det naturliga och rena inlindat med kärlek och omtanke .

Jag odlar upp de flesta av mina läkeörter och de jag inte själv har i min trädgård finner jag ute i naturen .

Jag har st 7 olika läkeörtsteer & egengjorda rökelser gjorda på salvia, lavendel & rölleka. Dessa går att beställa via min hemsida www.kropposjal.nu men även att köpa hos Bäddar & Ängar i deras härliga & unika boutique .

www.kropposjal.nu

Behandlingar

Healing

Sedan ca 12-13 år har jag jobbat med Healing och använder mig av Universiell Healing Detta är något jag haft i mig sedan barnsben. Jag ger Healing med Läkande samtal både på distans och på plats. Läkande samtalet är som en coaching till dig med budskap och info från högre energier. Under healingen får jag till mig information som är till hjälp för mig att kunna hjälpa dig på din livsväg framåt men även budskap till dig . All denna info skriver jag ner under tiden och efter healingen sätter vi oss med och går igenom allt detta. Då sessionen är slut får du informationen/budskapen med dig hem för att spara och ta fram som en påminnelse till dig själv .

Denna session kan man få både på plats hos mig,på distans & även hos Bäddar & Ängar.

Även Healing till djur.

Vad sker när du bokat en tid för Healing & Läkande Samtal hos mig?

(Detta gäller både på plats och på distans.)

Oftast redan innan kunden kommit så har jag genom texter, känslor och bilder fått till mig information intuitivt om kunden.

Denna information jag får till mig är inget jag kan ändra på el göra ngt åt, det som kommer fram är meningen att komma som budskap/hjälp till dig.

Jag får även denna information för att kunna förstå och se vad ni varit med om i livet och vilka nycklar jag behöver ge er för att era inre blockeringar ska kunna lösas upp.

Oftast händer saker i vår barndom el vuxen ålder som sätter sig som ärr/blockeringar i vårt inre & i våra chakra.

Detta kan visa sig på olika vis , exempelvis som en röd tråd i vårt liv genom hur vi beter oss eller att vi går efter ett visst mönster. 

 • Att vi har ont eller problem med vissa kroppsdelar . 
 • En inre oroskänslan el nervositet. 
 • Kontrollbehov.
 • Svårt att prata ut eller konflikträdd. 

Det kan vara så många olika ”handikapp” vi har beroende på vad vi har genomgått .

Genom healingen hjälper jag dig att rensa ut tunga gamla energier i dig och även att hjälpa känslomässiga och fysiskt påfrestande energier att släppa . Sådant som du inte längre gynnas av.

Som jag skrev tidigare så både innan & under healingen får jag till mig information i form av bilder, texter och känslor. Detta kan vara allt fr saker du upplevt i din barndom, trauma du varit med om, känslor du behöver släppa, människor på din livsväg som satt ärr i dig, info om saker som är bra för dig att göra eller ändra på i ditt liv för att kunna må bättre, utvecklas & gå vidare.

Healingen ”energierna” i kombination med dessa nycklar(information) hjälper dig att läkas både fysiskt, känslomässigt & själsligt  .

Varje vecka möter jag många olika människor med olika bakgrunder och alla har ärr, vissa av er fler än andra .

Att ge Healing & Läkande samtal för att kunna starta en balans i din kropp & själ. Att få ge denna info genom samtalet och healingen till dig för att du så småningom ska själv kunna gå vidare på din livsväg med hjälp av detta och utvecklas på rätt väg för att bli hel.

Tidsbokning sker via www.kropposjal.nu

Te & rökelser kan köpas via hemsidan och skickas i hela Sverige . Finns också för inköp hos Bäddar & Ängar.

Priser på hemsidan: https://www.kropposjal.nu/boka-bestall/

Distanshealing med läkande samtal (nedskrivna budskap/info/coachning) : 90 min 999:-

Distanshealing utan läkande samtal : 50 min 666:-

Healing med läkande samtal (nedskrivna budskap/info/coachning) på plats hos mig: 2 h 1200:-

Healing utan samtal ( väljs oftast vid fortsättnings behandling) : 50 min 666:- 

Helen Virro behandlingar

sofia osburn sarstedt

Jag har arbetat med människor i grupp och individuellt i drygt 20 år, – bland annat i Malmö, Köpenhamn, New York och Kapstaden. Min yrkeslivserfarenheten kommer både från den privata sektorn, det offentliga och idéburen sektor. Min andliga resa började redan sedan barnsben och har sedan dess varit en följeslagare längs med vägen. 

Människor och mänskliga relationer är något som har fascinerat mig i hela mitt liv. Det enda som är konstant är förändring. Min inspiration och kunskap hämtar jag från österländska som såväl västerländska metoder och tankesätt.

 

Ni kan boka mig allt från enskilt, par till grupper (större och mindre)
Kontakta mig för prisuppgifter och ytterligare information
070 670 3552
Varma hälsningar

 

Sofia Osburn Sarstedt
Årsjö byskola

Behandlingar

Hållbar hälsa

Det talas mycket om hållbar hälsa och för mig betyder det att genom personlig utveckling hitta ett hälsosamt förhållningssätt till sig själv, med tekniker som fungerar i vardagen och som befrämjar det personliga välbefinnandet likväl som hälsosamma relationer. Förändring börjar med dig själv. 

Jag brukar säga att det är du som individ  – jag agerar som bollplank och förser dig/er med verktyg under processen. Självfallet arbetar jag under sekretess och jag värnar om er integritet. Jag vinnlägger mig om att möta mina kunder där dom befinner sig känslomässigt och mentalt för att utifrån det kunna bistå er på bästa sätt.  

Mina redskap är energimedicin, Reiki, guidade meditationer, mindfulness, projektledning, chakrabalansering, aurarening, KBT, dynamiskt arbete med grupper av olika slag med flera. 

Inom området: 

Återhämtning, läkande processer, stresshantering och personligutveckling 

Jag är intuitiv och medial. Jag ser min högkänslighet som en stor tillgång. Vill du ha hjälp att göra det samma? Söker du nästa steg i din utveckling?

Evy Nesbakken

Signar Mukka

Certifierat medium och healer från Tornedalen.

Tvåspråkig och mer än tjugo års erfarenhet av andligt arbete. Under en medial rådgivning förmedlas budskap från andevärlden.

Kurser i medial och andlig utveckling på olika orter i Sverige.

Välkommen att ringa för information och bokning 073-0366273 till min sambo Maria.

Behandlingar

Privatsittning

 600 kronor

Telefonrådgivning

500 kronor

Lena Andersson

Lena Andersson

Välkommen hit till mig.

Mitt sökande efter min egen hälsa och välmående resulterade i det holistiska synsättet – Ayurveda – kunskap om hela livet, hur kropp, själ och sinne fungerarAyurveda blev för mig lösningen.

Dess helhetstänkande – självläkande synsättet och urgamla läkekonsten, fungerar mycket väl i vår tid och inte tänker jag på att den är 5 – tusen år gammal.

Kroppen – Mat och örterna som medicin, som ger näring, är uppbyggande just för din kroppstyp.

Motion – Vilken typ av motion som stärker våra kroppar och bygger upp dig just för din kroppstyp och situation.

Meditation – Stillar sinnet och reder upp tanken med en inre kontakt med dig själv.

Yoga – Ett sätt att hålla kroppen ren, och en förening mellan kropp, själ och sinne.

Andningen – Är en av det mest avgiftande sättet att hålla sinnet klart och lugnt, våran superkraft.

Behandlingar – Det gamla kan läka och får dig att lämna och städa ut, och se med ”nya ögon”, ny energi.

Jag är väldigt tacksam att kunna fortsätta sprida kunskapen som jag fått från Indien/ Sverige under mina vistelser/ utbildningar

Behandlingar

Face lift – ayurvedisk huvud- och ansiktsmassage

En mycket avkopplande massage och behandling av huvud, ansikte, hals och öron.

Massagen är en liten behandling men med stor effekt, då den har en lugnande påverkan på hela kroppen. Avslutas med vila.

590 kr (45 min)

Healing

Allt som helar är healing. Det kan vara allt ifrån en blick, att bli lyssnad på, till en lätt beröring.

Healing är en naturlig, enkel och säker metod för att använda den universella livsenergin, till harmoni, balans och läkning på alla nivåer.

600 kr (60 min) 

Marma behandling

En unik ayurvedisk behandling där kroppens Marma punkter, med lätt fingerberöring, masseras med essentiella oljor för att få igång energiflödet i kroppen. Motsvarigheten till akupressur.
Vid specifika problem rekommenderas tre behandlingar i tät följd.

790 kr (ca 75 min) 

Abhyanga – helkroppsmassage med varm olja

En mycket behaglig ayurvedisk helkroppsmassage med varma oljor, anpassade efter just dig och din situation. Behandlingen renar kroppen från toxiner och slaggprodukter förbättrar funktionen i leder och muskler samt blod- och lymfcirkulationen, samtidigt som den hjälper till att lugna kropp och sinne.

1090 kr  (90 min)

Ayurvedisk Hälsorådgivning

En ayurvedisk hälsorådgivning är helhetsbaserad och individuellt anpassad, beroende på ditt aktuella hälsotillstånd, din personlighetstyp och din livssituation. 
Under en ayurvedisk hälsorådgivning använder jag mig av bland annat puls-, nagel-, och tungdiagnostik och vi går igenom dina dagliga vanor (sömn, kost, aktivitet/vila osv.) för att kunna få en helhetsbild av det som kan förändras för att uppnå balans i livet.

1190 kr (ca 90 – 120  min) 

Uppföljning hälsorådgivning

Uppföljning sker lämpligtvis efter ca 6 veckor från den ayurvedisk hälsorådgivningen. 
Vi ser hur det gått för dig och du får kompletterande råd. 

590kr (ca 45 min) 

Evy Nesbakken

Evy Nesbakken

Evy är certifierad massör och utför Svensk klassisk massage. Arbetar även som massör på Mossbylund spa. Evy är endast hos oss vid förfrågan om att boka massage. Om det är event eller yogaretreat kan man boka in Evy i förväg, dessutom kan man be att få boka Evy på helger i förväg.

Kontakt: 0708-503570

Behandlingar

Massage 30 min

300kr

Massage 40 min

400 kr

Massage 60 min

500 kr

Hot Stone massage 50 min

500 kr

Nesbakkens Lyx 70 min

600 kr

Ansiktskur 25 min

200 kr
Lenamo Pedersen

Lenamo Pedersen

Lenamo är utbildad lärare och bildterapeut, hon har arbetat på Waldorfskolor och nu senast på Unikum, Tomelillas folkhögskola. Lenamo arbetar hos oss vid förfrågan och ibland anordnar hon något evenemang som i så fall står under ”Aktuellt”. Vill ni ha med henne på er sammankomst, till exempel ett retreat, så tar hon gärna emot den typen av förfrågningar!

Behandlingar

Biografimassage

Lenamos egen metod som hon utarbetat från Rosenmetoden, Barametoden, Ayurvedamassage och healing

Hon tittar på hur kroppen andas och känner in var de eventuella spänningarna sitter, man samtalar och utifrån den informationen hon sedan får så arbetar ni sedan tillsammans. 

650kr (70 min)

Klangmassage

Lenamo arbetar med klangens helande kraft, det är goda vibrationer för sinne och kropp.

En klangmassage går på djupet, vibrationen går via ditt vatten ut i blodet ända in i varje cell och helar.

Första behandlingen 750 kr (90 min) 

Därefter 650 kr

Klangbad

Lenamo erbjuder ”Klangbad” som innebär att man är en grupp på minst tre och max åtta personer, man ligger på varsin yogamatta. Lenamo går runt med klangskålar i rummet och vid tillfälle får man en skål på sig, då har man direktkontakt med vibrationerna men under hela tiden är man i ett helande klangsammanhang. 

En plats kostar 300 kr 

Hanna Gometz

Hanna Gometz

Hanna är utbildad Aromaterapeut, Bonitolog (naturläkare), Själavårdare, Hälsorådgivare, KBT- samtalsterapeut, Kristallterapeut och Undersköterska. Kontakt: 0700-457502
 
Hanna kan bokas för event med flera deltagare, samt grupper. Hon kan då göra tarotläggning, kristallhealing, chakrabalansering t.ex.

Behandlingar

Healing

Min healing innefattar både religiös och andlig healing. Jag har hittat många av mina healingtekniker från spiritualistisk och shamansk healing. Jag utför aurahealing, reiki och psykisk healing. En healing hos mig har influenser från både öst och väst. Min intuition är min ledsagare till rätt healingteknik för mig.

Alla mina behandlingar innehåller någon form av healing!

Pris: 600 kr.  Tid: ca 1 timma.

Meditation

Min meditation innefattar fokus på andningen, chakra – och färgmeditation, visualisering och olika ”frö” för uppmärksamheten. Jag har även guidade meditationer då jag leder dig till olika inre platser där du får upplevelser, insikter och budskap som leder dig till ökad självmedvetenhet och personlig utveckling.

Pris för meditation enskilt: 600 kr  Tid: ca 60 min.

Pris för meditationscirkel i grupp, 5 ggr: 2000 kr. Tid: ca 2 timmar varje tillfälle. Fika ingår.

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling mini är en skön och mycket avslappnande behandling. Den innefattar rengöring, peeling, mask och ansiktsmassage. Jag masserar även nacke och hals med lymfdränagemassage. Avslutningsvis masseras öronen och huvudet.
Endast ekologiska hudvårdsprodukter används.

Pris: 500 kr. Tid: ca 1 timma.

Aromaterapi

En modern behandlingsmetod med uråldrigt ursprung…

Ordet aromaterapi betyder ” healing med dofter”.

Min Aromaterapi innefattar aromamassage och personliga råd om vilka eteriska oljor som passar dig och hur du kan använda dem hemma mellan behandlingarna och vid olika åkommor.

Pris delkropp: 500 kr.  Pris helkropp: 650 kr.

Bonitologi

Bonitologi är en relativt ny yrkesterm men som innehåller gammal kunskap och gamla beprövade alternativmedicinska behandlingsmetoder. Bon betyder gott eller bra och bonitet betyder godhetsgrad. Bonitologi betyder alltså att göra gott, att göra bra, att läka.

Vid en bonitologibehandling låter jag din kropp och själ få berätta genom bonitologisk muskeltestning. Du förmedlar genom kroppen exakt vad du behöver och vill. Minsta lilla disharmoni någonstans, så vet kroppen vad det beror på och vad som behövs för att en optimal läkning ska kunna sättas igång.

Du kanske berättar att du vill bli av med beteendemönster och blockeringar som begränsar och hämmar dig. Du kanske också vill berätta att du behöver lite extra kalcium och B- vitaminer just nu. Bonitologin är ett fantastiskt redskap att läka obalanser i kroppen, så att man kan bevara sin hälsa och förebygga ohälsa och samtidigt utvecklas som människa.

I en bonitologibehandling ingår bl.a homeopati, näring och healing.

Pris: 650 kr.  Tid: ca 1 timma.

Chakrabalansering

Chakrabalansering är en allomfattande rening och läkning av din aura och dina chakran med dess tillhörande körtlar och organ.

Med hjälp av en pendel och kristaller kontrollerar jag var dina sju grundläggande chakran befinner sig och rättar eventuellt till deras läge.

Jag känner eventuella obalanser och blockeringar och lösgör om så är fallet dessa. Sedan renar jag dina chakran och fyller på dem med de sju chakrafärgerna och högsta silver.

När varje chakra är balanserat, tar de automatiskt in optimalt med livskaraftsenergi. En skön och behaglig renhetskänsla infinner sig i kropp och själ när behandlingen är klar.

Pris: 500 kr.  Tid. ca 45 min.

EFT

Knacka bort dina problem med hjälp av EFT!

EFT är en metod som tar bort, neutraliserar oönskade negativa känslor- och allt vad dessa kan orsaka tex: beroenden, fobier, stress, rädsla, ilska, sorg, ångest, depression, ätstörningar, följder av smärtsamma minnen/händelser/trauma, PTSD,  dåligt självförtroende, prestationsångest, svårighet med att förverkliga mål, många psykosomatiska (känslomässigt orsakade) symtom tex kronisk värk, migrän/huvudvärk, spänningstillstånd till andningssvårigheter.

Pris: 600 kr för en introduktion, sedan kan du börja behandla dig själv och andra.  

Tid: ca 1 timma.

KBT

Vad innebär KBT?

KBT är en terapimetod där man tillsammans, klient och terapeut undersöker klientens tankar, känslor och beteenden.

Det man framförallt jobbar med är att identifiera klientens negativa automatiska tankar och belysa sambandet mellan dem och klientens känslor och beteenden.

KBT är ett respektfullt samarbete mellan klient och terapeut.

Pris: 650 kr de två första gångerna, sedan 450 kr de följande gångerna, ofta behövs ca tio gånger. Men ibland kan det räcka med två eller tre gånger.

Tid: 65 min

Kristallhealing

Kristallhealing innebär läkning på djupet. Ädelstenar och kristaller löser upp blockeringar och hjälper dig att ”se” och minnas och befriar dig från tidigare smärtsamma känslor som varit nedtryckta i ditt undermedvetna.

Stenar och kristaller hjälper oss med energier. De renar oss och fyller oss med den energi, frekvens och kraft som vi för tillfället behöver mer av.

En underbar stund för djup avslappning och läkning. Ädelstenar och kristaller hjälper oss att läka sår från detta eller tidigare liv. Allt kommer till dig på precis rätt sätt för att du ska förstå och kunna ta till dig budskapet.

När du ser, känner och förstår budskapet förstår du också orsaken till att du valde de erfarenheterna och i samma stund som du förstår budskapet befrias du från smärtan/känslan.

Pris. 600 kr.  Tid: ca 1 timma.

Mindfulness

Stillhet och närvaro är en bristfälla i vårt samhälle. Med mindfulness kan vi hantera stress och motgångar och känna fler lyckliga stunder.

Mindfulness är en metod och teknik inom KBT och ACT, men som kan användas av vem som helst som behöver varva ner och lugna sin andning och motverka stress.

Mindfulness betyder medveten närvaro.  All mindfulness börjar och slutar i andningen.

Mindfulness ingår i min meditation och i KBT.

Du kan också välja att bara få en behandling i mindfulness och stresshantering. Då får du redskap med dig hem att använda dig av i din vardag.

Pris: 600 kr. Tid: ca 1 timma.

Kanalisering

När jag kanaliserar budskap till dig i en behandling eller om du enbart ber mig om en skriftlig kanalisering så förmedlar jag budskap till dig från ” det högsta ljuset ” genom mina guider och Ärkeänglarna.

Kanaliseringar är kärleksfulla, ljusa energier och budskap till dig som dina guider förmedlar till mina guider, och som jag förmedlar vidare till dig.

Du får genom kanaliseringen veta om det är något särskilt viktigt att tänka på för dig just nu. Det kan till exempel vara något du behöver bli påmind om hos dig själv som behöver få komma till uttryck.

Det kan också vara så att din guide, ett djur du har haft, en kär vän eller släkting på andra sidan vill förmedla något viktigt till dig.

En kanalisering är alltid en stark och kärleksfull upplevelse som berör dig på djupet och som hjälper dig framåt i livet. Du får stöttning och vägledning och du får hjälp att bli uppmärksam på något i ditt liv.

En kanalisering är en gåva till dig från ” det högsta ljuset ” och som är dig sannerligen välmenad och viktig.

Ring mig gärna och beställ en kanalisering. Ge dig själv en sådan fin gåva, det är du verkligen värd.

Pris: 600 kr.

Hot Stone massage

En hotstonemassage är en skön och djupavslappnande massage där jag använder varma lavastenar och masserar med. Jag masserar även manuellt med händerna med en skön näringsrik massageolja med speciellt utvalda eteriska oljor.

Lavastenar främjar blod- och lymfcirkulationen, är smärtstillande, lindrar ömma och stela muskler och kan gå in djupt och lösa upp muskelknutor och spänningar.

Lavastenarna tillför även en del nyttiga mineraler genom huden. Hotstonemassage kan även lindra besvär och symtom vid fibromyalgi, gikt och artrit.

Tarot

Tarot- själens spegel

Tarotkorten kan hjälpa och vägleda dig i utforskandet av ditt inre och ge dig information om olika val och dess möjligheter, riktning och utveckling.

Tarot finns där för dig i dagliga situationer såväl i glädje som i sorg.

I vägskäl i livet eller vid smärta, sorg och svåra beslut.

När vi i tarotbilderna speglar våra egna omedvetna impulser öppnas de och blir tillgängliga för vårt medvetna sinne.

Vi lär oss tolka kortens budskap, som vi skulle tolka en dunkel dröm, vi kan upptäcka nya inre riken, och få en glimt av universums mysterier och dess allomfattande kosmiska ordning.

Precis som vi använder en spegel för att studera vårt yttre kan vi använda tarotbilderna för att närma oss vår inre verklighet.

Det är en resa full av äventyr!

Pris: 600 kr

Tid: 60 min

Kontakta oss

 

0706566430

info@baddaroangar.com

Bröllop: brollop@baddaroangar.com 

 Incheckning efter kl. 16.00

Utcheckning senast kl. 12.00

 

Hitta

 

Bäddar & Ängar, LOGI GAMLEGÅRD EVERÖD, 273 93 Tomelilla, Sweden

Avbokningsregler:

Avbokning sker 48h innan, annars debiteras 50% av beloppet.

Vid avbokning senare än 24h innan så debiteras 100% av beloppet.

Avbokning med så pass kort varsel sker via telefon eller sms!

[/db_pb_signup]