Organisatör

Emilie Hallgard/Lioness yoga

Datum

30 sep - 1 okt 2023

Tid

30 sep kl 8.30 - 1 okt kl 15.00

Pris

2995kr - 3495kr beroende på val av rum
https://www.gingerem.yoga/
vinyasa Yoga med emilie hallgard / yoga lioness

Börja hösten på bästa sätt!

Lär dig mer om hur du behöver röra dig för att hålla dig mjuk och rörlig, vilken betydelse styrka har och vilka komponenter du behöver integrera i din rutin för att undvika skador, hålla dig i form och åldras på bästa möjliga sätt.

Vi rör oss i starka Vinyasa Flows med fokus på styrka och rörlighet, det blir lekfulla workshops där du dels får lära dig huvudstående och kanske nosa på underarmsstående och handstående, dels får jobba med att hitta utrymme och mjukhet i ryggen.

Sen landar vi i vila, stillhet och avslappning i guidad meditation och Yoga Nidra, yogisk sömn, och om vädret tillåter; Silent Walk i Fyledalen.

Du lämnar den här helgen inspirerad att fortsätta röra dig med glädje, med styrka, balans och att våga utforska din kropps möjligheter. Du kommer ha kunskap i vad just du behöver fokusera på för att bli starkare och mer rörlig, tips på en rutin och inspiration kring kost.

/Emilie | Yoga Lioness

Ännu finns det några platser kvar till denna underbara höst-godbit!

Om du vill ha en energkick för att klara av höst och vinter – då är detta för dig! Du kommer skratta, utmana dig, dyka djupare i din yogapraktik oavsett var du är just nu, äta god mat, vara tyst och stilla och bara njuta av att vara med dig själv.

Bokar du innan 15 augusti har du chans att vinna världens snyggaste och bästa matta från Vackra Liv Yoga, designad av mig!

Många rumsalternativ och toppenpriser!

Om Emilie:

Jag brinner för rörelse, för att må bra genom att röra sig.

Det är min fulla övertygelse att nyckeln till ett hälsosamt – och lyckligt liv är att röra sig regelbundet. Och inte bara röra sig hursomhelst, utan att röra sig medvetet, att integrera komponenterna andetag, blick och intention. Men att samtidigt göra det lekfullt, att unna sig att utforska kroppens möjligheter och glädjas åt att lära sig nya saker.

Det är i denna övertygelse jag skapar mina yogaflöden som är roliga, kreativa och blandar in rörelser inte bara från yogan utan från alla möjliga rörelsediscipliner. Jag poängterar vikten i att inte bara yoga, utan även lyfta vikter för att skapa balans mellan tryck och drag, men lika viktigt är avslappning, meditation och stillhet.

Min passion är att få andra att må bra genom rörelse, att få dem att upptäcka att man kan bli äldre utan att det behöver göra ont, att du kan lära dig de mest häpnadsväckande saker även om du aldrig gått på gymnastik.

Välkommen till min värld av rörelse!

Bokning

Boka via Emilie

https://www.gingerem.yoga/

mail: emilie@gingerem.yoga

Kontakta oss

 

0706566430

info@baddaroangar.com

Bröllop: brollop@baddaroangar.com 

 Incheckning efter kl. 16.00

Utcheckning senast kl. 12.00

 

Hitta

 

Bäddar & Ängar, LOGI GAMLEGÅRD EVERÖD, 273 93 Tomelilla, Sweden

Avbokningsregler:

Avbokning sker 48h innan, annars debiteras 50% av beloppet.

Vid avbokning senare än 24h innan så debiteras 100% av beloppet.

Avbokning med så pass kort varsel sker via telefon eller sms!