Organisatör

Holy Crap podcast

Datum

24-27/8

Tid

Pris

9999 SEK
https://holycrapco.com/pages/osterlen-retreat
holy crap retreat augusti 2023!

Välkommen på healingretreat!
I juni, augusti och september 2023 bjuder vi in till två magiska healingretreat på Bäddar och Ängar på vackra Österlen.

På våra retreat upplever ni djupa transformativa processer genom healing, meditationer, samtal och ceremonier samtidigt som ni får möjlighet att träffa likasinnade och skaffa nya vänner för livet.

Healing och ceremonier
Under våra dagar tillsammans kommer ni att få ta del av transformativa KAP-sessioner med Mathilda, intuitive healing-sessioner med Amanda, ceremonier, meditationer och workshops. Nytt för i år är att vi även kommer ha breathwork, non duality och sound healing-sessioner.

Mat från systrarna FoodGeekz!
De underbara systrarna Evelina och Emmy från det kända holistiska matkontot Foodgeekz kommer och bjuder på hälsosam, ren god mat och underbar energi under retreatet!

Gemenskap med likasinnade
Få möjlighet att connecta med nya vänner och upplev magin av att öppet kunna diskutera spirituella ämnen, dela sårbara stunder och ta emot healing tillsammans.

KAP
KAP står för Kundalini Activation Process och är en energiöverföring som aktiverar din kundalini (livskraft) på ett skonsamt sätt. Under klassen ligger du på en yogamatta, det spelas hög musik och Mathilda aktiverar energin hos var och en i gruppen. Ofta uppstår spontana rörelser i kroppen samt känslomässig frigörelse och sensationer. Energin frigör blockeringar som stoppar dig från att leva ditt liv fullt ut och deltagare upplever att det är en renande, frigörande och läkande upplevelse som ger dem djupa insikter, starkare och en klarare syn på livet.

Intuitive healing
Amanda Miklin kallar sin healingform Intuitive healing och en del av den bygger på Reikins grunder, men i övrigt använder hon sig av sin intuition och medialitet när hon ger healing och vägledning. Healingen jobbar med dina undermedvetna tankar och programmeringar och hjälper dig att släppa på blockeringar och stagnerad energi så att du kommer i kontakt med ditt sanna autentiska jag. Under sessionen anpassar sig healingen efter varje individ och ger dig precis den healing du behöver. Du kan uppleva fysiska sensationer som värme, kyla, pirrningar eller ryckningar i kroppen när energin jobbar med dig, du kan få till dig budskap från guider, ha utanför kroppen-upplevelser, gå igenom olika känslouttryck eller bara försvinna bort i djup avkoppling.

Exempeldag Holy Crap retreat
08:00 Kakaoceremoni och shaking

09:00 Frukost

10:00 Intuitive healing med sound healing

13:00 Lunch

14.00 Egentid för reflektion, promenad etc.

16:00 KAP

18:30 Kombucha och snacks i trädgården

19:30 Middag

21:00 Spakväll

Magiska Österlen
Bäddar och Ängar är beläget på landet omgivet av vackra promenadstråk över åkrar och skog och 25 minuter från gården ligger badstränderna Stenshuvud och Knäbäckshusen. Under våra dagar kommer det finnas tid mellan aktiviteterna att uppleva naturen, åka och bada m.m.

Bäddar och Ängar
Bäddar och Ängar ligger i Tomelilla, 1 timme öster om Malmö. Det är en otroligt vacker plats och Gitte som har gården har satt en varm, feminin och hållande energi där. Under retreatet kommer vi äta middag i orangeriet, ha healingklasser i yogasalen och KAP i ladan, softa eftermiddagar i den lummiga trädgården och bada jaccuzi i solnedgången. Alla rum har eget badrum och dusch och ni kommer bli indelade antingen i tvåbäddsrum, dubbelrum eller trebäddsrum. Alla rum har ingång mot trädgården eller åkrarna.

Bokning

Boka in dig via Holy Crap

https://holycrapco.com/pages/osterlen-retreat

Kontakta oss

 

0706566430

info@baddaroangar.com

Bröllop: brollop@baddaroangar.com 

 Incheckning efter kl. 16.00

Utcheckning senast kl. 12.00

 

Hitta

 

Bäddar & Ängar, LOGI GAMLEGÅRD EVERÖD, 273 93 Tomelilla, Sweden

Avbokningsregler:

Avbokning sker 48h innan, annars debiteras 50% av beloppet.

Vid avbokning senare än 24h innan så debiteras 100% av beloppet.

Avbokning med så pass kort varsel sker via telefon eller sms!