Event

Inspirerande möten

Upplyftande och inspirerande möten mellan människor, att njuta av livet, träffa vänner, familj och nya bekantskaper. Att känna sig tacksam, njuta av naturen, det vill vi belysa. Hos oss kan du mysa med Österlens åkrar in på knuten

Vår framtida affärsidé bygger på att skapa vackra lokaler för möten av olika slag. Fest, konferens, kick-off, inspirerande events, eller varför inte bara en tjej-weekend? 

Avslappning

Vi erbjuder mindfulness-yoga, meditation, jacuzzibad och massage, som går att boka vid intresse. Vi kan skräddarsy ett paket till dig och dina gäster.

Regelbundet ska det hållas events på gården, kanske keramikkurser, målarkurser, julmarknad i ladan, hantverksmässa, entreprenörsträffar, föreläsningar, paella-kväll, sydamerikanska grillkvällar, surdegskurs och ”chefs table” där en kock sätter ihop en meny som man kan njuta av i vårt orangeri! Bara fantasin sätter gränser, vi har massor med idéer och vi hör gärna dina också!

Inredning & återbruk

På vår gård finns också rum för uthyrning, där vi just nu arbetar med inredningen för att skapa en rofylld, mysig känsla när man bor hos oss. Fokuset i inredningen handlar om att vi vill inspirera till återbruk. Vi inreder med en mix av nya och ”gamla” ting, saker som haft ett liv tidigare. 

Dessutom kan man köpa det mesta av inredningen som finns på rummen med sig hem, och man kan ta med sig en inspiration till att inreda hållbart där hemma.

”Österlen när det är som vackrast”

Mysigt på Österlen

Tidigare event

Ciao Lola event på Österlen

Ciao Lola pastakurs

I denna lättsamma och härliga stund får ni lära er hur på bästa sätt göra pasta från grunden, så som Jennifer Widmaier helst gör!

Ciao Lola är en kreativ matstudio som ligger på Karlskronaplan i Malmö. Jennifer Widmaier är en nytänkande och sprudlande person med en enorm passion för italiensk matlagning och ett proffs på att få in hela den autentiska känslan i maten och serveringen. Hon är en härlig människa att vara omkring och att gå en pastakurs hos henne är verkligen en rolig upplevelse att unna sig, eller ge bort i present.

I detta event fanns två paket, båda med workshop, aperitivo, antipasti, middag och dessert, men det lyxigare paketet innehöll även övernattning i dubbelrum med frukost.

Förhoppningsvis är detta något vi kan ha som ett återkommande event, då efterfrågan varit stor. Då pandemin inte längre sätter käppar i hjulen är det enklare för oss att planera!

Julmarknad på Österlen

En annorlunda Julmarknad

I december 2020 testade vi att genomföra evenemanget ”En annorlunda Julmarknad” som alltså var just det, i dessa tider. Julmarknaden var annorlunda på det sättet att inga utställare var på plats, och att all betalning skedde via swish, alltså ett självbetjäningskoncept!

Dessutom sändes marknaden live på Instagram på 3 fasta tider under dagen, samt att det lades ut bilder på produkter i stories, alltså gick det bra att shoppa från soffan!

Detta var väldigt lyckat och flödet av människor var precis lagom, inte fler än 8 personer i vår lada samtidigt!

Vi grillade korv och hade fina specialerbjudanden, samt goodiebags! Vi öppnade ett av rummen som visningsrum så att besökare kunde gå och titta en stund ifall de behövde vänta på att få gå in i ladan.

Vi kommer att anordna julmarknad i december 2021 också, så kontakta oss om ni är intresserade av att ställa ut era produkter.

Ciao Lola event på Österlen

Gruppmeditation med mediet Signar Mukka

Lördagen den 1 augusti 2020 hade vi en invigning av vårt energicenter, Aura Österlen. Detta bottnar i den fina kontakten vi har med mediet Signar Mukka, en man som började yrkeslivet som rörmokare, för att sedan inse att han skulle jobba som medium. Signar har förälskat sig i vår plats på jorden och anser att energierna hos oss är så fina, att vi bör ta vara på detta och dessutom fylla på med energier! Vårt arbete med energier och olika spirituella aktiviteter och evenemang har vi därför döpt till ”Aura Österlen”.

Den 1 augusti 2020 hade vi en invigning av energicentret Aura, och en gruppmeditation för att börja samla energier. Efter denna dagen har vi sedan erbjudit gratis meditation varje måndag kl 18, det är ett stående evenemang.

Extra speciella gäster på detta evenemanget var designbymirelle.se och kajsamagdalena.se.

Kontakta oss

 

0706566430

info@baddaroangar.com

 Incheckning efter kl. 16.00

Utcheckning senast kl. 12.00

 

Hitta

 

Bäddar & Ängar, LOGI GAMLEGÅRD EVERÖD, 273 93 Tomelilla, Sweden

Avbokningsregler:

Avbokning sker 48h innan, annars debiteras 50% av beloppet.

Vid avbokning senare än 24h innan så debiteras 100% av beloppet.

Avbokning med så pass kort varsel sker via telefon eller sms!