Organisatör

Ewa Hagert

Datum

26-28 maj 2023

Tid

14.00

Pris

5895 kr/ 6095 kr/ 6495 kr beroende på val av rum
https://www.ewahagertyoga.se/yogaretreat-baddaroangar/
yogaretreat ”mitt inre ljus” med ewa hagert (maj 2023)

Välkommen till detta personliga försommarretreat! På denna vackra plats precis i kanten av Österlen, där bäddar möter ängar och ljuset möter andetaget, där samlas vi för att möta vår inre styrka i retreatet som jag kallar Mitt Inre Ljus. Det är femte gången jag vänder tillbaka till Bäddar & Ängar för ännu ett underbart yogaretreat.

Bäddar & Ängar utanför Tomelilla är en genuin pärla, som drivs av Gitte och hennes mamma Anette. En oas full av gästvänlighet, lugn och harmoni. Charmiga rum där loppisfynd blandas med modern design och en fantastisk trädgård där lugnet vilar fridfullt i solnedgången över slätten.

Retreatet går i kravlöshetens tecken. Vi vänder blicken inåt, för att finna ny styrka och inspiration, men även i tillit till återhämtningens läkande stillhet och kraft. Att hitta vårt inre ljus och våga låta det guida oss i livet och på yogamattan, det är mod. Var beredd på en magisk resa in i dig själv. Var beredd på en magisk resa in i dig själv.

Det blir ett personligt retreat med fokus på 'self-love', där samvaro och häng med likasinnade utlovas. Dynamisk yoga blandas med reflekterande skrivövningar, andningsövningar, meditation och återhämtande yinyoga. Yogan passar alla nivåer med möjlighet till modifikationer och anpassning till den egna kroppen.

Vi bor på den fina gården i mysiga dubbelrum och all mat serveras här. Vi behöver inte tänka på någonting förutom att njuta av nuet och fullständigt koppla av - en fridfullhet som skapar lugn och tillit. Här finns stor utomhusjacuzzi för härliga bad och man kan boka in tid för massage för den som önskar skämma bort sig själv lite extra.

Bokning

Boka via Ewa Hagert https://www.ewahagertyoga.se/yogaretreat-baddaroangar/

Kontakta oss

 

0706566430

info@baddaroangar.com

Bröllop: brollop@baddaroangar.com 

 Incheckning efter kl. 16.00

Utcheckning senast kl. 12.00

 

Hitta

 

Bäddar & Ängar, LOGI GAMLEGÅRD EVERÖD, 273 93 Tomelilla, Sweden

Avbokningsregler:

Avbokning sker 48h innan, annars debiteras 50% av beloppet.

Vid avbokning senare än 24h innan så debiteras 100% av beloppet.

Avbokning med så pass kort varsel sker via telefon eller sms!