Yogamattor på Österlen

Organisatör

Sussie Eriksson

Datum

2 april 2022

Tid

10.00 – 16.30

Pris

Fullbokat!
Workshop/Mini yogaretreat

Nu kommer den 5 workshopen/miniretreatet om elementens kraft och dess betydelse i våra liv. Jag hämtar inspiration från gammal visdom, schamansk och yogisk filosofi och mixar det med modern vetenskap. Det ganska okända femte elementet Eter står på tur! Det är kopplat till rymd med den spirituella/schamanistiska betydelsen Spirit/Ande. Enligt yogafilosofi är Eter kopplat till halschakrat. Vi gör yoga, mediterar och jag kommer hålla miniföreläsningar i ämnet. Mitt syfte med dagen är att du ska få inspiration och verktyg att använda i ditt dagliga liv för ökad hälsa och välbefinnande. Tillsammans skapar vi goda energier!
Jag som leder detta event heter Sussie Eriksson, mitt spirituella namn är Harmeher Kaur, internationellt diplomerad kundaliniyoga och meditationslärare. Jag är även Hathayogainstruktör samt ledarutbildad genom Friskis&Svettis och yoga Nidra instruktör genom YogaAlliance. Jag håller yogakurser/retreats genom mitt företag YOGASUN på Österlen.

Bokning

Detta event är fullbokat men om du är intresserad av en reservplats eller av mina framtida event vänligen hör av dig till min mail: sussieeriksson_@hotmail.com
Ser fram emot att höra av dig!

Kontakta oss

 

0706566430

info@baddaroangar.com

 Incheckning efter kl. 16.00

Utcheckning senast kl. 12.00

 

Hitta

 

Bäddar & Ängar, LOGI GAMLEGÅRD EVERÖD, 273 93 Tomelilla, Sweden

Avbokningsregler:

Avbokning sker 48h innan, annars debiteras 50% av beloppet.

Vid avbokning senare än 24h innan så debiteras 100% av beloppet.

Avbokning med så pass kort varsel sker via telefon eller sms!